top of page

Vinart Grand Tasting u zagrebačkoj Laubi


Vinart Grand Tasting će i ove godine ugostiti stotinjak probranih vinara iz Hrvatske i Europe kako bi se predstavila i otkrila nova vina, predstavili vinari i vinske regije, te kako bi se uživalo u rijetkim i izvanrednim vinima

25. i 26. veljače, odabrani vinari predstavit će se u Laubi, Prilaz baruna Filipovića 23, a posjetitelji će imati prilike kušati rijetka arhivska te cijenjena svjetska vina.

Vinart Grand Tasting jedinstveni je događaj s višestrukim ciljevima promocije vinara i svijeta vina, namijenjen profesionalcima, ugostiteljima i sommelierima, a dobro su došli i vinoljupci amateri. Prošlogodišnji Vinart Grand Tasting privukao je mnoštvo posjetitelja na koje je ostavio i više nego pozitivan dojam.

U sklopu Vinart Grand Tastinga za sve posjetitelje bit će otvorena i Pop-up Vinoteka, gdje će posjetitelji na licu mjesta moći obogatiti svoju kućnu arhivu novim osobnim favoritima.

Dnevna ulaznica za festival stoji 150 kn po osobi i kupuje se na ulazu u Laubi. Ulaznica uključuje bon od 40 kn koji možete potrošiti u Pop-up Vinoteci za kupnju vina ili za taksi vožnju nakon posjeta festivalu.

Vinart Grand Tastingu u Laubi, prethodit će čitav niz događanja i atraktivnih radionica s aktualnim temama iz vinskog svijeta. Različite teme, razni predavači i gosti te kušanje velikog broja izvrsnih domaćih i stranih vina. Radionice započinju 17. veljače, a trajati će sve do 24. veljače u Hotelu Antunović.


PR Laurusdan


Najave

Sve najave

Teme

Uskoro

No tags yet.
Podjeli s prijateljima
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page